Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  سریال "صبح آخرین روز" با همکاری صدا و سیمای مرکز زنجان در امتدادِ سیاست‌های رونق سریال‌های استانی تلویزیون، به زندگی شهید مجید شهریاری می‌پردازد. نامی مطرح و برجسته در عرصه علمی کشور که استاد دانشگاه شهید بهشتی، فیزیک‌دان و دانشمند هسته‌ای متولد زنجان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زندگی پر فراز و نشیب و شخصیت علمی شهید شهریاری دستمایه ساخت این سریال قرار گرفت؛ اثری در ۳۰ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای به کارگردانی حسین تبریزی و تهیه‌کنندگی مصطفی علمی‌فرد است که تولید آن از اواخر مرداد ماه در زنجان آغاز و اردیبهشت‌ماه به پایان رسید. زندگی شهید شهریاری از بدو تولد تا شهادت به تصویر کشیده شده است.

داستان این سریال از صبح روز ترور شهید شهریاری آغاز شده و به گذشته برمی‌گردد و ۴۶ سال زندگی او را روایت می‌کند. شهید دکتر مجید شهریاری، استاد دانشگاه شهید بهشتی و از دانشمندان هسته‌ای ایران بود که در سال ۱۳۴۵ در زنجان متولد شد و در هشتم آذر ۱۳۸۹ توسط رژیم صهیونیستی و با همکاری اطلاعاتی منافقین در یک عملیات تروریستی به شهادت رسید.

در جریان رونمایی از سریال اتفاقات جالبی افتاد که یکی از آن‌ها لحظات احساسی همسر شهید و بازیگری بود که نقش همسر شهید را در سریال "صبح آخرین روز" ایفا می‌کند. بهجت قاسمی (همسر شهید) در کنار سپیده خداوردی نشسته بودند و در هنگام تماشای گوشه‌ای از سریال هر دو حال‌شان منقلب شد.

بعد از رونمایی به سراغ دکتر بهجت قاسمی همسر شهید شهریاری، سپیده خداوردی بازیگر سریال و حسین تبریزی کارگردان رفتیم و آن‌ها  به نکاتی اشاره کردند؛ گفتگو با سپیده خداوردی و لحظات احساسی و البته بغض و گریه او شروع شد.

سپیده خداوردی بازیگر نقش همسر شهید شهریاری تأکید کرد: مطمئنم شهید شهریاری اینجا حضور دارند، زیرا در کل مدت فیلمبرداری حضور و حمایت‌های او را حس می‌کردیم. خوشحالم که امروز توفیق دیدار با همسر شهید شهریاری را دارم، چون همه تلاشم را کردم تا بخشی از گذشت، ایمان و عشق همسر شهید را به نمایش بگذارم؛ در واقع دلم می‌تپید که ایشان را ببینم و امروز این اتفاق افتاد. بیشتر از هرچیز تلاش کردم لحظات مختلف زندگی این شهید بزرگوار برای مخاطب باورپذیر باشد.

بیشتر بخوانید

جزئیاتی از سریال زندگی دانشمند شهید هسته‌ای/ چه کسی نقش همسر "مجید شهریاری" را بازی می‌کند؟

همسر شهید شهریاری هم در این گفتگو به این نکته اشاره کرد: زندگی من و شهید شهریاری آمیخته‌ای از کلماتی مانند علم و معرفت و ادب و ایمان و تواضع و گسترده‌ای از عشق بود و خوشحالم در زندگی کسی بودم که با شهادت و به شیرینی از جمع ما رفت هرچند نبودِ او برایم بسیار سخت است.

مشروح این گفتگو‌ها که در ویدئو آمده است را در ادامه ببینید و متنِ آن را بخوانید:

- خداوردی با بغض و گریه و البته سرتعظیم، بسیار خوشحال بود که همسر شهید شهریاری را می‌بیند و این‌طور می‌گوید: "در این مدت دلم می‌تپید برای دیدن ایشان".

- حسین تبریزی کارگردان می‌گوید: وقتی دانشمند ما را شهید کردند و ایشان ترور شدند تازه آن موقع نام ایشان به گوش ما خورد و البته بعد از مدتی به فراموشی سپرده شد؛ بعد از ۱۰ سال دیدم با قصه‌ای روبرو شدم از این شهید بزرگوار که بسیار خوشحالم من کارگردان این سریال بودم.

- سپیده خداوردی: تمام تلاش‌مان را کردیم برای اینکه خوش‌قدم بودن این راهی که به سختی طی کردند؛ کسانی که شاهدش نبودند و ایشان را نمی‌شناختند؛ این مکتب و آموزه را لمس نکردند، ملموس‌شان کردیم و اتفاقی را ایجاد کنیم شاید در آینده اتفاق خوشایندی در راه ایشان و انسان‌هایی باشند که بخواهند در این مسیر قدم بردارند.

- بهجت قاسمی (همسر شهید شهریاری): برای زنده نگه داشتن خاطره این بزرگان، در هر رده‌ای که هستند یکسری علمی، سیاسی و اجرایی‌اند یا کسانی که در تاریخ و فرهنگ یک کشوری تأثیری می‌گذارند شاید بهترین راه تولید فیلم باشد.

- سپیده خداوردی با حالت بغض به این جمله اشاره می‌کند: من خیلی دوست داشتم که خیلی نزدیک به ایشان می‌بودم؛ چون واقعاً احساس ادای دین شخصی نسبت به ایشان داشتم.

- بهجت قاسمی (همسر شهید شهریاری): اگر این سریالی که از زندگی دکتر شهریاری ساخته شده، روی یک عده جوان ما تأثیر بگذارد چه ترغیب به علم، ترغیب به معنویت، ترغیب به عشق و چه ترغیب به اینکه آدم خوبی باشند، نتیجه داده است.

حسین تبریزی: زمانی که فیلمنامه را می‌خواندم با خودم می‌گفتم مگر می‌شود یک همچنین آدمی با این همه کمالات علمی داشته باشیم. وقتی خدمتِ آقای دکتر صالحی رئیس انرژی اتمی رسیدیم ایشان گفتند حضرت آقا هم این سؤال را پرسیدند که آیا نظیر شهید شهریاری را داریم؟ گفتم نه!

همسر شهید شهریاری به این نکته اشاره کرد که خاطرات و روایت‌های بسیاری را در اختیار گروه قرار داده‌اند و آن‌ها هم تلاش کرده‌اند که ان‌شاءالله اثری باشد که بتواند در عمقِ جان مخاطب بنشیند و تأثیر بگذارد. انتخاب موسیقی و شعر که سالار عقیلی خواننده خوب کشورمان اجرا کرده‌اند بسیار به دلم نشست و شاید بسیاری از این فضای احساسی به واسطه موسیقی فاخر ایشان رقم خورد.

او همچنین در پایان تأکید کرد: دعا کنید به جایی برسم که یک مقدار لیاقت همسر دکتر شهریاری بودن را داشته باشم.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهید مجید شهریاری سریال صبح آخرین روز شهید مجید شهریاری دانشمند هسته ای همسر شهید شهریاری شهید شهریاری سپیده خداوردی حسین تبریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۸۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران

به گزارش جماران؛ روابط عمومی دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران در واکنش به خبر خبرگزاری مهر نوشت: چند روز قبل خانم دکتر علم الهدی دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای انقلاب فرهنگی و هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس علوم خانواده دانشگاه تهران در کنار سایر اساتید دارای صلاحیت این مهم انتخاب می شود. در عملیاتی روانی، انتصاب وی به عضویت در کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران تعمیم می یابد و عملا دروغ بزرگ شکل می گیرد!

در پاسخ روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران آمده است:

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیات علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

•  تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)

دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)

مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)

مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

دیگر خبرها

  • عیادت از جورج شکور؛ خالقِ سه گانهِ حماسه های ماندگار …
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • معلم «انسان ســـاز» است/ ترسیم مثلث «عشق، ایمان و اراده»
  • خانمی در کلاله درپی تزریق آنتی بیوتیک، کارش به مراقبت‌های ویژه کشید
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید
  • عمو پورنگ با «لالایی» بازیگر می‌شود / جزئیات پخش سریال عمو پورنگ در شبکه نمایش خانگی
  • عمو پورنگ با «لالایی» به شبکه نمایش خانگی می‌آید
  • ایمان برای انسان مؤمن امنیت به ارمغان می‌آورد
  • عمو پورنگ بازیگر شد